Het verhaal achter de deur

Wij zijn op zoek voor onze nieuwe rubriek in Rondje Koog naar verhalen over huizen, bedrijfspanden en hun oude/huidige bewoners in Koog en/of Zaandijk. Het hoeven geen panden te zijn die op de gemeentelijke-, provinciale- of rijksmonumentenlijst staan, maar ook die laatste zijn natuurlijk van harte welkom!

Onze vereniging wil graag de historie van het pand delen. Heeft u zelf misschien onderzoek gedaan naar de bouwkundige geschiedenis en /of de voormalige bewoners of gebruikers van uw pand, heeft u misschien foto’s van de oude situatie en/ of bewoners en wilt u uw informatie delen? Wij houden ons van harte aanbevolen om uw informatie voor publicatie te mogen gebruiken.