“De Ouwe weg” aangeboden aan mevrouw Keuter

Zondagmiddag 14 oktober 2018 werd in de Doopsgezinde Gemeente aan de Lagendijk in Koog aan de Zaan de najaarsvergadering gehouden. In tegenstelling wat de naamgeving van de vergadering doet vermoeden was het een bijzonder warme dag. Enige tientallen leden wisten de weg naar de Vermaning te vinden.

De agenda van de vergadering werd in recordtempo afgewerkt. Het bestuur heeft de plannen voor de komende tijd bekendgemaakt. Zo is er in november een lezing met als onderwerp de fabrieken van Honig in Koog aan de Zaan. Ook is er een werkgroep "papier" gevormd, wie interesse heeft is van harte welkom, die alle feiten rond dit thema gaat behandelen.

Ook werd het magazine "De oude weg" uitgereikt aan het oudste lid van de vereniging, mevrouw Keuter (van de aannemer op de Hoogstraat). Het magazine is verzorgd door Johan Kruiver die een welverdiend applaus van de aanwezigen in ontvangst mocht nemen.

Johan Kruiver, auteur en vormgever van "De ouwe weg".

Mevrouw Keuter kreeg het magazine en een bos bloemen