Skooltaid boek, tentoonstelling en re√ľnie

Zaterdag en zondag (monumentenweekend) waren velen naar Het Weefhuis aan de Lagedijk in Zaandijk gekomen om daar de tentoonstelling Skooltaid te bekijken, maar ook klasgenoten uit een ver verleden te ontmoeten. Zo was Wally van Halderen speciaal uit Belgie naar Zaandijk gekomen om de foto's van haar zuster Jose te bekijken.

Jose van Halderen uit Zaandijk zat in 1970 als 15-jarige op de MULO in Zaandijk. Rechts op de foto haar zuster Wally die met haar man uit Belgie was gekomen.

Het boek met CD bevat naast de geschiedenis van het (openbaar, christelijk, katholiek en speciaal) onderwijs in Koog en Zaandijk. Boek inclusief CD zijn uitverkocht.

De verkoop van andere uitgaven, aan de leden van de vereniging loopt via Chocolaterie De Cacaoboom, Lagedijk 142b te Zaandijk. Niet leden kunnen terecht bij de firma Staphorsius, Guisweg 36 te Zaandijk.