Als vereniging krijgen wij regelmatig boeken aangeboden. Boeken die wij zelf al hebben en boeken over andere Zaanse boeken gaan in de verkoop t.b.v. de verenigingskas. Deze liggen momenteel in De Cacaoboom, voor kleine prijsjes, te koop.

SaenSpel, € 20, – en Saenpuzzel € 7,50, samen voor € 25, – !

In de opruiming: 3 magazines voor € 10, – i.p.v. € 15, -: ‘10 jaar HVKZ’, ‘Koogerpark’ en ‘De ouwe weg’. ‘Spuitgasten’ nu voor € 2,50, en onze bestseller ‘Klandizie’ is afgeprijsd van € 17,50 voor € 10, -, ‘van Lompen tot Leesvoer’: € 6, -. Wandel/fietsroute Koog/Zaandijk € 1, –

Ook verkrijgbaar: het laatste boek van Ron Couwenhoven over Zaandijker en Koger Rosmolens en slijpmolens € 19,95.

De boeken en magazines zijn verkrijgbaar bij Chocolaterie De Cacaoboom, Lagedijk 142b te Zaandijk.

Nieuwe- en 2e hands boeken